Summary

Transform your digital employee relationships! Hear the hottest internal communications
best practice from the leaders of the world's biggest brands!

It’s all about the EXPERIENCE!

  • A chance to meet European communication leaders – from all industries.
  • Cross sector learning – find out how solutions adopted by other sectors can add value to your business.
  • Save time and money – concentrated industry knowledge in two intensive days.
  • Case studies – listen to case studies outlining the pros and cons of new and existing projects.
  • Networking and interactive sessions – learn from your peers and build new relationships in our break-out and networking sessions.
  • Discussion groups – industry-specific round table discussions for you to focus on the key issues that affect your business.
  • Reinvigorate your business with fresh ideas, meet industry pioneers and discover how to deliver break through results.
  • Networking Drinks Reception.

Who Will You Meet

20+

Cross Industry Leading Speakers

100+

Senior Level Attendees

85:15

Ratio
Corporate : Companies
Solution Providers

How Will You Benefit

100+

Like Minded Strategy leaders for Networking

Ideas

Hear About Groundbreaking Approaches to Innovation

Case Studies

Get the Pro & Cons of New & Existing Projects

Why a Conference Now?

Successful organizations are prioritizing better internal communications today more than ever before. The combination of difficult economic times, the challenges of getting your message seen in the right place at the right time, and the requirement to retain good people means that you need to engage your employees – and now increasingly via digital platforms.

Points of Discussion

  • How to exceed expectations, improve adoption and business value of an intranet in the world of web 2.0
  • Going digital! How to successfully manage portals, intranets and corporate communications in a digital world
  • Enterprise mobility is the new way of working: How are leading intranet managers and IT offering better mobile information delivery and creating internal apps?
  • How to make internal collaboration more formalised, structured and focused upon different work-related processes, functions and groups
  • How to use content management to engage staff
  • Key ways to integrate existing data and tagged data, document sharing, threaded discussions, blogs and wikis
  • Where does cloud fit into the picture?

Opportunities For Networking

With over 100 like-minded strategy leaders joining us in Amsterdam for this event there will be many opportunities for both structured and informal networking. Bringing together experienced and future communication leaders, we are proud to be developing this event together with bold, forward-thinking companies and speakers who are as excited as we are about groundbreaking approaches to innovation.

Sessions

DAY ONE

8:00-8:30 REGISTRATION AND WELCOME COFFEE

8:30-8:45 INTRODUCTION AND ICEBREAKER
Two minutes will be provided to upload one of the main challenges you are currently facing onto our event app.

8:45-9:00 OPENING REMARKS FROM THE CHAIRPERSON

9:00-9:30 CASE STUDY (30 minutes incl Q&A)
Michiel Dijkman, Head of Corporate Affairs, Samsung, Netherlands

09:30-10:00 CASE STUDY (30 minutes incl Q&A)
Jennifer Olson, Communications Manager, SHV Energy, Netherlands

10:00-10:30 NETWORKING COFFEE BREAK  (30 minute)

10:30-11:00 CASE STUDY (30 minutes incl Q&A)
Staci van Schagen, Director - IT Business Partner, Philips, Netherlands

11:00-11:40 SPONSOR SESSION (40 minutes)
To be announced

11:40-12:20 CASE STUDY(40 minutes incl Q&A)
Niall Ryan-Jones, Head of Employee Engagement, Harrods, UK

12:20-13:20 NETWORKING LUNCH (1 hour)

13:20-13:50 PANEL DISCUSSION (30 minutes)
Lena Hildeberg, Head of Internal Communication, BONNIER Broadcasting, Sweden
Chiara Montecucco, Internal Communication Manager, UCB, Belgium

13:50-14:30 SPONSOR SESSION (40 minutes)
To be announced

14:30-15:00 CASE STUDY (30 minutes incl Q&A)
Veronica Harth, Internal Communications Business Partner, Ericsson, Sweden

15:00-15:30 NETWORKING COFFEE BREAK (30 minutes)

15:30-16:00 CASE STUDY(30 minutes incl Q&A)
Kristian Lysgaard, Director of  Corporate Communications, PANDORA, Denmark 

16:00-16:40 CASE STUDY (40 minutes incl Q&A)
Pii Raulo, Senior Vice President Human Resources, YIT Corporation, Finland

16:40-16:55 CLOSING REMARKS FROM THE CHAIRPERSON

16:55 NETWORKING DRINKS RECEPTION

 

DAY TWO

8:30-9:00 WELCOME COFFEE AND SPEED NETWORKING

9:00-9:15 OPENING REMARKS FROM THE CHAIRPERSON

9:15-9:45 CASE STUDY (30 minutes incl Q&A)
Adriana Dergam, Head of Corporate Communication & Sustainability, Vodafone, Czech Republic

09:45-10:20 CASE STUDY (35 minutes incl Q&A)
Jorunn Frafjord, Digital Manager, Norsk Hydro, Norway

10:20-10:50 NETWORKING COFFEE BREAK (30 minutes)

10:50-11:20 CASE STUDY (30 minutes incl Q&A)
Job van Harmelen, Director Corporate Communications, Thales, Netherlands

11:20-12:00 SPONSOR SESSION (40 minutes)
To be announced

12:00-12:30 UNCONFERENCE SESSION (30 minutes incl Q&A)
These are participant led, networking group discussions. The aim of the interactive session is to address the main challenges which you are currently facing. We will choose and display 5-10 challenges which were submitted during the introduction. Delegates will be split into groups to discuss one challenge each and a chosen group representative will later report the group’s key findings to the other delegates.

12:30-13:30 NETWORKING LUNCH  (1 hour)

13:30-14:00 CASE STUDY (30 minutes incl Q&A)
Amos Ahola, Senior Manager Communication & Branding, Wärtsilä, Finland

14:00-14:40 SPONSOR SESSION (40 minutes)
To be announced

14:40-15:10 NETWORKING COFFEE BREAK  (30 minutes)

15:10-15:40 CASE STUDY (30 minutes incl Q&A)
Lene Riis, Communication Director, AbbVie, Denmark

15:40-16:00 IGNITE SESSION (20 minutes incl Q&A)
A shorter presentation format which focuses on one key insight or area.
Francesco de Lorenzo, Head of Internal Communications, Autostrade per l'Italia, Italy

16:00-16:30 BRAIN SPA  (30 minutes)
Final Question & Answer session with Brainstorming

16:30 CLOSING REMARKS BY THE CHAIRPERSON
Including a wrap up from Global Executive Events.

 

TOP